Wellpoint Akademi

Wellpoint Sağlık Güvenlik Çevre Hizmetleri Grubu kuruluşu Wellpoint Akademi,
Platfrom OSGB’nin içinden, kurumsal müşterilerimizden gelen taleplerle doğmuştur.

Günümüzün çağdaş şirketleri, çalışan sağlığı ve iş güvenliğini yasal zorunluluk olmanın ötesinde görmekte, çalışanlarının hayatına katkıda bulunmak amacıyla hem kurumsal hem bireysel eğitimleri cesaretlendirmektedir.

Yıllar içinde yaşanan deneyimlerle özellikle Yangın, Deprem ve İlkyardım Eğitimleri gibi paketler kurumların desteğiyle bireylerin olmazsa olmaz donanımları haline gelmiştir.

Ayrıca Temel İş Güvenliği Eğitimi, Acil Durum Uygulama Eğitimi ve Kriz Yönetimi Eğitimi paketlerimiz ise hem OSGB projelerini yürüttüğümüz kurumların, hem de spesifik ihtiyaca binaen arayışta olan kurumların ilgisini çekmektedir.

Eğitimlerimiz kurumların kendi bünyelerinde tarafımızdan organize edilebildiği gibi, tüm Türkiye’de otel konferans salonlarında yapılabilmektedir. Ayrıca Wellpoint Akademi Güneşli Merkez veya Wellpoint Akademi Anadolu Yakası Eğitim Merkezi, Kozyatağı’nda tüm eğitimlerimiz verilebilmektedir.

İşinizin güvenliği ve çalışanlarınızın sağlığı için eğitim şart. Eğitimlerinizi kişilere değil, köklü bir “kuruma” emanet edin, işte verimlilik kaybı yaşamayın.