Sağlık Taramaları ve Önleyici Hizmetler

Türkiye’nin lider kurumsal OSGB firması Platform’un Tarama Ekibi, “işte verimlilik” alanında önemli başarılara imza atmış bir ekiptir.

Özellikle sanayi kuruluşlarında, tespit edilmiş riskler ve olası meslek hastalıkları konularında uzman olan bu ekibimizin temel amacı Önleyici Hizmetlerdir.

İşe giriş sağlık muayenelerinden başlayarak her çalışanın sağlık kayıtlarını özenle tutar ve düzenli istatistiklerle bu işyerini bekleyen hastalık ve sağlık dışı koşullara ilişkin raporlar düzenler. Yönetime hastalıklardan dolayı oluşabilecek işgücü ve verimlilik kayıplarını ve bunları önleyici sağlık paketlerini sunar.

Periyodik ölçümler ve raporlamalar; kurumun farklı iş merkezleri, fabrikaları veya şantiyelerinde yerinde Mobil Sağlık Tarama Ekibiyle yapılabilir.

Ayrıca kurumlar için yasal zorunluluk çerçevesinde olan Revir veya Sağlık Merkezleri kurulumlarını, personel istihdamını, tefrişatını ve gerekli-zorunlu-yeterli medikal malzemelerini düzenli olarak tedarik eder, bu birimlerin eksiksiz ve kesintisiz çalışmalarını sağlar.

İşinizin sağlıklı yürüyebilmesi için işyerinizde çalışanlarınızın sağlığını uzman bir “kuruma” emanet edin, verimlilik kaybı yaşamadan önlemlerinizi alın.